Web produkcija

U domeni produkcije rješenja temeljenih na Internet tehnologijama, posjedujemo iznimno bogato iskustvo prikupljeno na nekoliko stotina projekata različitih profila. Iskustvo je stjecano od pionirskih dana web dizajna i izdavaštva pa sve do današnjih kompleksnih sustava.

Brzinski pregled radova vizualnog rješenja
za web stranice po narudžbi (dizajn predložaka i prijelom, CSS/XHTML)

Terra Istriana - maslinovo ulje (www.maslinovo.hr); Životopis - burza rada (www.zivotopis.hr); Besplatne Super Zabavne Online Igre (www.zarazno.com); Studio za zdravlje i ljepotu (www.slimming-club.hr); Besplatni oglasnik (www.crodream.com); Dječja oprema (www.djecjaoprema.com).

Cjeloviti web projekti

Revizija Finar (2012)

Neprofitna ste organizacija, institucija, udruga ili zaklada i trebate usluge iz područja financijske revizije - obratite se Reviziji Finar!

www.finar.hr

Zagrebački kvartet (2012)

Zagrebački kvartet najstariji je hrvatski komorni ansambl ima novu redizajniranu internet stranicu, na kojoj možete naći podatke o najnovijim koncertima i turnejama, povijest kvarteta, informacije o njezinim članovima, diskografiju, te možete poslušani i izabrane skladbe.

www.zagrebquartet.hr

Mel Camino (2011)

Web velikogoričkog benda "Mel Camino"... što kažu o sebi:"Bend oformljen samo s jednim ciljem, a to je, bez obzira što zapravo i nije, u suštini svjesno stremljenje ka onom što mu se pridaje svojom pojavnošću u i iznad granica pojmljivog, a opet, nezgrapno rečeno, to je nešto što izmiče premda se nejasno može nazrijeti. Biti Camino znači sanjati nemoguće kako bi se postiglo sve što je moguće."
Značajke: Sustav za upravljanje sadržajem (novosti /dnevnik); platforma .NET/MSAccess

www.melcamino.com

Amour Bells (2010)

Atraktivni suvenir vrhunske izrade - Amour Bells ručno su izrađene sandale/nanule inspirirane originalnom verzijom iz 18. stoljeća, iz vremena turskog carstva s prostora Bosne i Hercegovine.
Značajke: Sustav za upravljanje sadržajem (novosti); platforma .NET/MSAccess, cjelovito web shop (e-commerce) rješenje

www.amourbells.com

Konto Obad (2010)

Konto Obad d.o.o. je tvrtka koje svojim klijentima pruža usluge u vođenju financija, računovodstvu, knjigovodstvu, organiziranju radionica i savjetovanju vezanom uz poslovanje i upravljanje, s naglaskom na pružanje usluga u računovodstvu neprofitnim pravnim osobama.
Značajke: Sustav za upravljanje sadržajem (novosti; platforma .NET/MSAccess

www.konto-obad.hr

Kongresi Leukemia and Lymphoma 2011 (2010) i Leukemia and Lymphoma 2007 (2006)

Web stranice 1. i 2. Kongresa Leukemia and Lymphoma u Dubrovniku.
Značajke: on-line prijava za sudjelovanje na seminaru, on-line booking i plaćanje smještaja i transfera; platforma .NET/MSAccess

Projekti su završeni nakon održavanja kongresa.

Sofistica - Microsoft Dynamics NAV partner (2010)

Jednostavna, brza i efikasna web aplikacija - proizvod tvrtke Dobbin posebno skrojen za male i srednje dinamične tvrtke. Želite li djelatnost svoje tvrtke predstaviti na Internetu u ekspresnom roku kraćem od dva tjedna, s maksimalnom efikasnošću i prihvatljivim budžetom, uz istovremeno zadržanu atraktivnost weba izrađenog "po mjeri" i prema najvišim standardima struke - pogledajte ovaj web. Ako vam se svidi, javite nam se da napravimo jednog i vama.
Značajke: Sustav za upravljanje sadržajem (novosti /obavijesti /vezani članci /upload dokumenata); platforma .NET/MSAccess ili MSSQL; izrada vizualnog identiteta i knjižice standarda

www.sofistica.hr

SOS Dječje selo Hrvatska (2009)

SOS Dječje selo Hrvatska je nevladina, neprofitna organizacija čiji projekti se financiraju pretežno sredstvima iz donacija. Humanitarni telefon, on-line donacije, prigodne e-čestitke i e-razglednice, te klub prijatelja samo su neki od oblika promocije i suradnje kojima se svatko može uključiti u njihov rad.
Značajke: Sustav za upravljanje sadržajem (novosti/obavijesti); dvojezična struktura (hrvatski i engleski); sustav za uplate donacija i kupnju čestitki (OPG); bilten (newsletter) za vođenje kampanja; moduli - preporuči tekst prijatelju, RSS, Twitter i Facebook integracija, prigodne e-kartice i čestitke; platforma .NET/MSSQL

www.sos-dsh.hr

Bruno Šimleša (2010)

Bruno Šimleša do sada je napisao šest knjiga u kojima je na originalan način podijelio svoje ideje i savjete o životu, sreći i ljubavi. Sajtom u Dobbinovoj produkciji upotpunjen je profil mladog, ali već solidno etabliranog autora. Jednostavna tema oblikovana temeljnim elementima weba...

www.brunosimlesa.com

Gripa.hr - portal Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Nacionalnog centra SZO za influencu (2008/09)

Winston Churchill, star 15 godina, u školskoj je klupi napisao pjesmu o pandemiji gripe iz 1890. godine zvanoj "Ruska gripa". Ovu bizarnu činjenicu saznali smo radeći službeni hrvatski web portal o - gripi. Učestala pitanja, odgovori stručnjaka, obavješćivanje javnosti, novosti o cijepljenju, te sve najdetaljnije informacije iz objektivnih pera stručnjaka o ovoj, nepravedno zanemarivanoj bolesti, potražite na portalu gripa.hr.
Značajke: Sustav za upravljanje sadržajem (novosti/obavijesti); moduli - anketni upitnik, provjera opcija cijepljenja protiv gripe, e-kartice za slanje; platforma .NET/MSAccess

www.gripa.hr

Udruga Za novi dan (2008)

Web produkcija za udrugu "Za novi dan", osnovanu s ciljem pružanja pomoći oboljelima od malignih bolesti, obiteljima oboljelih, njihovim prijateljima, zdravstvenim djelatnicima te svima ostalima kako bi dobili točne informacije koje će biti razumljive, korisne i pouzdane.

www.zanovidan.hr

Vema-Prom (2008)

Web produkcija za tvrtku Vema-Prom - odstranjivanje grafita, zaštita površina i posebna čišćenja.

www.vema-prom.hr

Automobili Princip (2008)

Cjeloviti projekt izrade Internet prezentacije za tvrtku Automobili Princip.
Značajke: Sustav za upravljanje cjelokupnom ponudom rabljenih osobnih i teretnih vozila.

www.automobili-princip.hr

Promocom (2008)

Promotivni artikli, poslovni pokloni, školski i uredski pribor.

www.promocom.hr

Vertiko (2008/2010)

Cjeloviti projekt izrade Internet prezentacije za tvrtku Vertiko d.o.o. - sigurno izvođenje specijaliziranih radova na visini. Bogato informacijama, test znanja, foto galerija, na hrvatskom i engleskom jeziku.

www.vertiko.hr

AH Servis (2008)

Cjeloviti projekt izrade Internet prezentacije za AH Servise - izdvojenu jedinicu tvrtke Auto Hrvatska. Sadrži golemi katalog automobilskih guma renomiranih svjetskih proizvođača, te baš sve što ste željeli znati o gumama i naplatcima za svoj automobil. Stranice su opremljene sustavom za uređivanje sadržaja.

www.ahservis.hr

Morfosis studio

Cjeloviti projekt izrade Internet prezentacije za Morfosis arhitektonski studio. Mala prezentacija s naglaskom na vizualni prikaz reprezentativnih radova. Također, napravili smo i osnovni paket vizualnog identiteta tvrtke.

www.morfosis.hr

Unitrade - Bosna i Hercegovina (2007)

Prodaja autodijelova, guma, autokozmetike, ulja i maziva, baterija, servisne opreme, kamionskog programa autodjelova te servisni pogoni diljem BiH.

www.unitrade.ba

Hrvatska udruga bolesnika
s rijetkim bolestima (2007)

Udruga je osnovana s ciljem promicanja informacija o rijetkim bolestima i novim načinima liječenja, te pružanja prijeko potrebne pomoći oboljelima od rijetkih bolesti kroz direktne kontakte, ali i lobiranje za ostvarivanje njihovih prava kod nadležnih institucija.
Zahvala: našem partneru, tvrtki Croadria, na sponzoriranju projekta odličnim web hosting paketom iz ponude.

www.rijetke-bolesti.hr

Zaklada Ana Rukavina
službene stranice (2007)

Stranice donose niz informacija o darivanju koštane srži, akcijama Zaklade, Banci krvi iz pupkovine te o načinu na koji svatko može pridonijeti radu Zaklade.

Od 14. svibnja 2007. sve informacije o radu Zaklade Ana Rukavina dostupne su i na internetu.

Zadovoljstvo nam je biti dijelom ovog velikog humanitarnog projekta.

www.zaklada-ana-rukavina.hr

Auto Hrvatska d.d. (2006/2007)

Nakon internih i logističkih organizacijskih i strukturalnih promjena unutar Poslovne grupe Auto Hrvatska i njenih članica, objedinjena je ponuda nove članice Dryden i već postojećeg segmenta rezervnih dijelova i opreme u ponudi Auto Hrvatske te osvježen sam izgled korporativnih stranica i segmenta Ford vozila.

Stranice su opremljene aplikacijom za uređivanje pojedinih segmenata iz ponude.

Nagrade: VIDI Web Top 100 (2006)

www.autohrvatska.hr

Apartmani Maslina, Hvar (2006)

Još jedna turistička poslastica s otoka Hvara u obradi na Dobbinov način. Apsolutno simpatičan sajt!

www.apartmanimaslina.com

Croatia Choice (2006)

Internet prezentacija turističke ponude na Jadranu. Sustav je opremljen i cjelovitom administracijskom aplikacijom.

www.croatiachoice.com

Cvijet - Internet cvjećarnica (2006)

Prva Internet cvjećarnica u Hrvatskoj. Opremljena aplikacijom za održavanje Internet trgovine.

Nagrade: VIDI Web Top 100 (2006)

www.cvijet.hr

Naucat - burza plovila (2007)

Najopsežnija burza plovila u regiji. Servis je dostupan na 10 europskih jezika. Sustav je opremljen i cjelovitom administracijskom aplikacijom.

Alliance Française Zagreb -
Francuska Alijansa Zagreb (1998/2007)

Međunarodno priznata škola francuskog jezika

www.alliance-francaise.hr

Skalinada apartmani, Hvar (2005)

Doživite Mediteran kakav je nekada bio.

Nagrade: VIDI Web Top 100 (2006)

www.skalinada-apartmani-hvar.hr

AED Croatia - Academy for Educational Development (2002/2007)

Nagrade: VIDI Web Top 100 (2005)

Projekt je završen
u kolovozu 2007. godine.

Naucat - Žute stranice (2004/2006)

Informativni adresar istočne obale Jadrana (od Kopra do Ulcinja) sa svime što je povezano s nautikom.

Memo, Zagreb (2001/2005)

Linije za punjenje svih tekućina u PET, staklo i limenke

www.memo.hr

Zo-invest, Zagreb (1998/2007)

Arhitektura, projektiranje, instalacije, dizala.

www.zoinvest.hr

Dizajnirali smoSOS Dječje selo Hrvatska slavi 20. godina postojanja

Povodom jubilarnog, 20. rođendana, SOS-DSH predstavilo je veliku humanitarnu kampanju "Vaša budućnost ovisi o nama – naša sadašnjost ovisi o Vama". Dobbbin je dizajnirao sve promotivne materijale za kampanju – web bannere, roll-upove, zastave, balone, bedževe, akreditacije i magnetiće, te je sponzorirao izradu majica za tu kampanju. Posjetite →

Napravili smo web zaPortal najboljeknjige.com

Poslastica za sve knjigoljupce – katalog knjiga u dnevnom rastu, recenzije ("službene" i one registriranih korisnika), kratke priče, komentari, preporuke, top-liste u nekoliko kategorija, zatim video najave, intervjui, forum za posjetitelje i sve koji se takvima osjećaju. Pridružite se najboljima! Posjetite →

Prevodimo filmove zaFilmske programe u zagrebačkom kinu Tuškanac

Suradnju s Hrvatskim filmskim savezom nastavljamo već devetu uzastopnu godinu :-) U kinu Tuškanac u Zagrebu, skoro svake večeri, pogledajte filmske poslastice klasične i suvremene domaće i svjetske kinematografije. Raspored projekcija: www.filmski-programi.hr

Prevodimo emisije zaDiscovery Channel

Nakon višegodišnjeg emitiranja na hrvatskim mrežama, od listopada 2009, ovaj mega-popularni kanal počeo je emitirati emisije s hrvatskim titlom. Prijevod i obrada DOBBIN - svakodnevno na Discovery Channelu - potražite na svim boljim kablovskim i IPTV televizijama u Hrvatskoj.

premiata serie di scarpe da calcio tornato! Questa volta,nike air max pas cher si tratta di un "Made in Italia" identit Special Edition con voi per incontrare ancora una volta, prestare attenzione a ogni dettaglio di scarpe,replica ray ban outlet in modo da questo paio di scarpe di alta qualit trasformato in leggenda. "Fatto in Italia" stato caratterizzato da garanzia squisita fattura,abercrombie pas cher questo paese stato conosciuto per le scarpe a mano di alto livello. Il lancio delle scarpe da calcio avanzate meticolosamente da artigiani dalla punta alla lingua di ogni dettaglio alla perfezione,moncler outlet il valore di scarpe da calcio a mano anche essere dimostrata. Con mestiere delicato e con dettagli artistici serie artigianale, passando le sue prestazioni di altissima qualit, ora pronto a conquistare il mondo, attraverso i secoli per diventare un classico. Tradizione artigianale italiana per costruire le scarpe Come leggendaria industria scarpa da calcio,Hollister Pas Cher quasi tutta la serie di calcio sono scarpe da calcio re. Dal Portogallo alla Spagna, dall'Olanda all'Argentina,peuterey outlet i migliori giocatori attraverso il gioco, se le scarpe o se il numero di gol sempre stato il capo dei rispettivi tempi. Non solo le scarpe, come la legenda, una presenza unica. Nato nel 1968,nike air max pas cher una serie di scarpe materiale una volta che vengono verso l'alto e la punta stile "sudamericano" ampiamente propagandato,giuseppe zanotti pas cher questo disegno permette al piede pi vicino al calcio, e quindi migliorare il tocco. Anni '70 del secolo scorso,Moncler Pas Cher il design di scarpe stata ulteriormente migliorata da allora diventato il scarpe da calcio supremi. . Parlando vestito, non contro il "cugino grande" Liu Wen, non solo capi di abbigliamento avanzato, buon corpo,moncler pas cher vestito ma molte attrici hanno imitato modello. Recentemente, Liu Wen si innamor di una scarpa,Zanotti Pas Cher ed effettivamente iniziare con quattro colori,nike air max pas cher avanti e indietro attraverso, guardiamo a questo, alla fine, come buone scarpe da indossare? Liu Wen una giacca di jeans con i jeans,canada goose pas cher scarpe bianche con questo incontro, le strade gamma completa dei bambini, semplicemente un modello di strada di riprenderla. Semplice T-shirt e jeans sciolto collant anche con i modelli di,louboutin pas cher calzature pi camuffamento vasta marea di bambini. Scarpe scure stili verdi abbigliamento da baseball ed echi,UGG Pas cher tutto il corpo con un completo e conciso, bello. camicia bianca semplice con pantaloni neri e scarpe nere, piedi,hogan outlet grande senso di piena, rivelando salice esile, si sta riempiendo sexy. Naturalmente,hogan outlet la pi amata bianco, dopo tutto, di andare con un piccolo paio di pantaloni neri, pieni di senso della moda troppo. In lizza secchio Yan non si limita,woolrich outlet a mescolare la scarpa non passa inosservato numerosi. Jolin ha anche un paio di jeans neri con un foro,hogan outlet di rottura con senso della moda na. Anche indossare per l'aeroporto, non solo cinghiale ma anche il comfort,woolrich outlet non vi alcun motivo di prendere fuori di esso? Sonja stato anche attrarre una scarpa, sono super attrice indosser,Nike Air Max Outlet Online moda olfatto non generalmente sensibile oh.